cropped-Ensou5bw2-1.jpg

“Ik kan niet sporten, want ik ben te oud”.
“Door mijn blessure word ik gehinderd”.
“Hier heb ik geen tijd voor”.
“Het heeft toch geen zin”.
“Ik word maar niet sterker”.

Genoeg excuses! Laat mij jou helpen jouw smoesjes om te zetten in positieve energie om zo je fysieke top te behalen en gezonder, slanker en zelfverzekerd in het leven te staan.

Training:
Samen stellen wij een plan van aanpak op, waarin we jouw doelen in kaart brengen en hoe we dit gaan behalen. Je zult in het begin merken dat je conditie en kracht beter worden. Geen training is hetzelfde. Oefeningen zullen variëren per doel. Soms zal er met gewichten getraind worden en de andere keer met Kettlebells. Afhankelijk van wat jouw lichaam nodig heeft.

Mindset:
Wie ben jij, wat wil je en waar wil je in de nabije toekomst staan? Het stellen van doelen is simpel, maar het uitwerken hiervan niet altijd. Een sterke mindset en het behouden van een consistente levensstijl vereist veel inspanning en is vaak lastig.

Ik ga je hierbij helpen!

Tijdens de trainingen zul je jezelf zowel mentaal als fysiek beter leren kennen en zullen jouw zwaktes naar boven komen. Ik daag jouw uit je grenzen te vinden, verleggen en zo je realistische doelen te behalen.

Voeding:
Sporten doe je misschien twee keer per week, maar eten doe je elke dag meerdere keren. Het goed op orde houden van je voeding is een vereiste voor het behalen van jouw doelen. Dit hoeft niet moeilijk te zijn. Samen stellen wij een voedingsplan op waarmee we jouw stofwisseling en verbranding optimaliseren.